Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL-ban Bjergsen játszik...

LOL-ban Bjergsen játszik valami csapatban?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
TSM midese. Megkérdezhetném, honnan ismered, ha azt se tudod, hol játszik?:D
2015. ápr. 20. 14:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Kb 4 hónapja lolozok,eddig csak játszottam és érdekelt a nagy TOP-ok,Challengerek miben mások,néztem UOL,Fnatic és ilyesmi meccseket ahol a legnagyobb játékosok tolják,az nézegettem és egyre jobb lettem majd egy szimpla Bjergsen videót találtam,és gondoltam...
2015. ápr. 20. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Jah értem. Amúgy az lcs-től senki senm lesz jobb. Ami az lcs-en működik a soloq-ban nem fog,mert ott nincs csapat csak 5random ember. Akkor már inkább sima streameket nézz.
2015. ápr. 20. 15:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen láttam,de egy-egy dolgot ellestem ott,és mi is csapatban megyünk min.3-an szoktunk 1 csapatba lenni TS-el,de sokszor 5-en
2015. ápr. 20. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha többen premadeltek, akkor sok hasznos dolgot lehet tanulni lcs-ből, de annak a hozzászólónak igaza volt, aki azt mondta, hogy a soloq teljesen más, mert így is van. Azt pedig inkább a sima, egyéni streamekből lehet jól ellesni. Már a champválasztás is teljesen más, soloq-ban inkább hardcarry champeket visznek, amivel egyedül le lehet hozni a meccset, csapatban meg olyan kompozíciót hoznak, ami jó együtt.
2015. ápr. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!