Mi az állás az Uol vs Fnatic meccsen?
Első, te nagyon nem értesz hozzá, csak okoskodsz. Azért mennek rá folyamatosan 3-4 emberrel, mert tudják, hogy mire képes, ha nem lehetetlenítik el időben. Ha megnézed, pl az EU legjobbnak mondott adc-je Forgiven is rettentő szar statokat produkált tegnap, mert mindenki őrá ment.
Nem vagyok UOL fanboy, és reálisan nem is ők az esélyesek, de nem kéne leszólni őket, mert tényleg Európa élvonalába tartozó csapat, akik pár év alatt a semmiből küzdötték fel magukat.
Te most komolyan forgiven statját hozod föl érvnek?
Forgiven KDA in 2015 spring split 12.3 (a legjobb eu lcs-ben)
Csacsi KDA in 2015 spring split 2.8
Én nem szólom le a csapatot, DE nem értem miért van agyon hípeolva.Csak azért,mert van benne egy magyar aki a csapat gyenge láncszeme? Oké van 1-2 jó meccse, de még így se a hűde szuper csacsi carry megy.
Jó játékos, de szerintem Ő(nem, nem a csapat) nem LCS-be való.Félreértés ne essék nem mondom, hogy jobb vagyok, de sokszor rémes megmozdulásai vannak.
Ha figyelnéd a játékstílusát Csacsinak, rájönnél, te nagyon okos, hogy igenis jó játékos. NEM a stat számít, hanem sokkal inkább a gold és az xp, amit szerez (farmból, assistból). Igen, meghal akár 6-7x is, de utána, mivel nem kap killt, nem ér annyi goldot => kevésbé fog goldot érni, ha teamfightban addig tankol, hogy belehal. Nem láttad azokat a kombókat, amiket Gnarral képes művelni, nem láttad azokat a Mao ultikat, amik teamfightot fordítottak. Illetve nem a toposnak, a tanknak kell a kill, hanem sokkal inkább a carryknek (adc és mides; ha meghal, de cserébe a csapata elvisz 3 killt, ami az adc-hez és a mideshez megy, az bőven jó).
FNC sokkalta tapasztaltabb csapat, UOL még rookie-nak számít.
Úgyhogy csend, mert még mindig több az érv Csacsi mellett, mint ellene.
Jó. Nem tökéletes, és tény, hogy a mostani FNC inkább a koreaiak gyülekezete, de melyik játékos tökéletes? Ki nem fog elkövetni hibákat? Attól lesz jó játékos, hogy tanul belőlük.
Mellesleg örülhetnél te is, hogy végre van kint egy magyar is az LCS-ben. És nem, nem hoz ránk szégyent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!