Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyiket éri meg jobban a...

Melyiket éri meg jobban a witcher 3 -at vagy a gta 5 -öt?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 02:14
 1/4 anonim ***** válasza:

mármint megvenni?

Ez egy nagyon jó kérdés. Én személy szerint rühellem az egész gta sorozatot, pedig adtam neki nem is egy esélyt. Így én biztos rávágnám, hogy witcher 3. Witcher 2-vel játszottam 2 órát és az tényleg megfogott. Megvan már eredetiben az 1-2, de még nem raktam fel, épp más játékokat akarok kijátszani :D

Ha játszol/játszottál elder scrolls 5 Skyrim-mel és az tetszett, akkor mindenképp a witchert vedd.

Ha ps4-re szeretnéd, akkor esetleg a Bloodborne-t is érdemes megnézni, bár az már elhúz valamennyire a Dark Souls sorozat fele.

2015. ápr. 19. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg azután, hogy játszott már valamelyikőnk a Witcher 3-al. Látatlanban mit mondhatnánk?
2015. ápr. 19. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
A Witcher 3 a megjelenést követő 1-2 héten belül biztos letölthető lesz. A GTA V-ban ott van az Online. Én megvettem és merem állítani, hogy az Online-ban több dolgot lehet csinálni, mint a Sigleplayerben. A Witcher 3-ban tudtommal nem lesz multiplayer, szóval vásárlásra a GTA V-öt ajánlanám. Hacsak nem akarod a Witcher 3-ból a gyűjtői kiadást vagy micsodát megvenni, amiben szobor, térkép, érme stb. van.
2015. ápr. 20. 16:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz erre gondoltam én is csak nem voltam benne biztos
2015. ápr. 21. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!