Miért van az hogy elkezdem telepíteni a GTA V-t és 21.5 %-nál leragad és nem halad?
Figyelt kérdés
Pc-n szeretném kipróbálni a játékot és már letöltöttem a Reloaded verziót az nem volt jó mert telelpítés előtt kért cd kulcsot. Ezért tegnap leszedtem ezt : Grand Theft Auto V [RePack by Sinker] És ezzel legalább eljutottam a telepítésig csak ugye ez meg leragad és nem halad tovább.
Kérem aki tud az segítsen.
2015. ápr. 17. 23:16
1/1 reflmix válasza:
NEM ragad le , ne lépj ki a telepítőből, 12,21,45 % nál ezeket csinálja, ne lépj ki, jelenleg ebben a pillanatban nekem is le van ragadva, utánaolvastam és megy, csak hosszadalmas idő mire kész lessz ezzel a százalékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!