Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legendsben milyen...

League of Legendsben milyen itemeket vásároljak normál játékra build nélkül?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy milyen itemeket vegyek ha nem nézek buildet,mert akkor azt mindig ki kell irkálni vagy 20-30 championomra és azt utálom,jók az ajánlott itemek normalra? vagy milyen itemek kellennek melyik játékpozicióra? (adc,ap,jungle stb..) Azért kérdezem mert ismerősömtől hallottam hogy ő nem néz buildet soha alapból tudja az össz championhoz szükséges itemeket..
2015. ápr. 17. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez igazából majd ki fog alakulni.

Lényegében minden meccsre más és más build-et kell építeni. Rengeteg dologtól függ a build. Milyen az ellenfél csapata, ap, ad, tank, offtank, milyen lane-re mész, melyik ellenfél van elfeedelve, a csapatnak most tank, ad, vagy ap-s kell-e, stb.

Jóformán nincsen 2 meccsen 2 ugyan olyan build.

Vegyünk egy sima Leona-t. Ha sok az ellenfél ad-val (zed mid, trundle top és társai), akkor nyilván armort kell neki venni. De ha az ellenfél csak ap-s karakterekből áll (kennen, ziggs, stb), akkor teljesen felesleges armort venned, hiszen mindegyik mágikus sebzést okoz, ami ellen magic resist kell.

Amúgy meg elegendő idővel majd te is megtanulod, hogy melyik hősnek mi a jó. Melyek azok, amikkel inkább supportkodnak, mi jó jungle-be, mikor vegyél tankos tárgyakat, mikor ap-t, ad-t, stb. Én pl sose nézek build építő lapokat, mert számomra felesleges. Látom azt, hogy milyen az ellenfél felállása, figyelek arra, ki a veszélyes, mire van szüksége a csapatnak stb stb. NEM létezik olyan, hogy kinézek egy buildet és mindig azt veszem akkor jó. Ez a legrosszabb gondolat. A csapattagokat is nyugodtan kérdezgetheted, ha úgy van, gondolom segíteni fognak. Idővel meg ráérzel, kialakul egyfajta rutin.

2015. ápr. 17. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdésre válaszolva, tájékoztató jellegűek azok a buildek, szóval nem érdemes 100%-ban azokat építeni. De az elején el lehet velük bohóckodni.
2015. ápr. 17. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Kiirkálni? Szimplán alt+tab és kész.
2015. ápr. 18. 02:16
 4/5 A kérdező kommentje:
de akkor is mire megnézem az item nevét mire visszalépek megveszem.. :D de a recommended itemek jók?
2015. ápr. 18. 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Megnézed az item nevét mikor ráérsz és visszalépsz, max 5mp...
2015. ápr. 18. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!