Sweety23 kérdése:
Ha a vistát W7-re cserélem. Az megoldhatja a problémám?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki aki tud az legyen szíves segítsen! Köszönöm! :) A problémám az hogy letöltöttem a My horse and me 2-t. Telepítette is. Indításkor természetesen kérte a cd-t. Láttam h van crack file, de az nem tetszik az AWG-nek, és ahányszor át akartam másolni, blokkolta. Letöltöttem egy másik crack-et, de az sem tetszik neki. Ezt már a Sims 3-al is eljátszotta, de ott sikerült valahogy kiügyeskednem, de egy idő után az is be mondta az unalmast. Most a windows újra telepítésén gondolkodom.
A döntésem előtt persze utánna olvasgattam hogy hogy lehetne orvosolni, mindent megpróbáltam, de nem segített semmi. Előre is köszönöm a seggítségeket!!! :)
2015. ápr. 17. 19:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!