Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mortal Kombat X gamepad? Milyet?

D.Zoli86 kérdése:

Mortal Kombat X gamepad? Milyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Még mielőtt szétverném a laptopom billentyűzetét, vennék hozzá egy game padot. Ám mivel nagyon nem szoktam játszani nem akarok érte sokat kiadni. Viszont azt mondták ma egy boltban, hogy lehetséges hogy nem működne csak xbox-s paddal. Kérdésem, hogy ez lehet? próbálta már valaki egy sima mezei 2000ft-s paddal? Működik vele vajon?

Válaszokat előre is köszi :D

2015. ápr. 16. 20:47
 1/2 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nem vagyok nagy gamer, de van xbox 360 gamepadom a számítógéphez. Azzal sokkal élvezetesebb pl a Mortal Kombat is.

Szerintem inkább vegyél használtan egy ilyen xbox 360 kontrollert, mert azzal minden játék kompatibilis lett.

Nekem volt egy 10 ezer forintos Logitech-em és azért cseréltem le, mert csomó játék csak az xbox kontrollerrel volt csak hajlandó működni.

Használtan már 5.500ft ért lehet venni garanciával:

[link]

Ha nem fontos a garancia lehet olcsóbban is találsz vaterán vagy olx-en.

Ez minőségi kontroller, ami újonnan 2000ft az iszonyat bóvli lehet.

2015. ápr. 16. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Hali!

Otthon mezei 3k-s Hópvéj random kontrollerrel a Mortal Kombat Komplete, és az X is működik, konfigurálható.

Az X-el van annyi baj, hogy a játék xbox 360 kontrollernek érzékeli, így a Move list-ben, fatalty-ben és egyebekben XBox gombokat ír, a kontroller pedig számozva van. ( Pl. kiírja hogy nyomj sárga Y-t. Az melyik vázze?)

2015. ápr. 17. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!