Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends leírnátok...

League of Legends leírnátok nekem az alap fogalmak jelentéseit? (ad, ap, adc stb. )

Figyelt kérdés
És hogy egy kezdőnek melyik karaktert ajánlanátok, már próbáltam párszor a játékot, de mindig csak le nooboznak mert nem tudom, hogy mi-mi, és így teljesen elmegy a kedvem a játéktól. Ja, és a Teemoo jó lenne kezdő karakternek? Nekem nagyon tetszik ez a karakter és tetszik ez a stílusú játékmód. Pár videót láttam már róla.
2015. ápr. 16. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:

ad= attack damage

ap= ability power

adc= attack damage carry (A játékban ez az egyik játékos fajta. Általában ő öli a legtöbbet, mert őt támogatja boton a support.)

Karaktert nem igazán lehet javasolni, mert mindenkinek mással megy a játék. Bár vannak olyan champ-ek, akikkel könnyebb bánni. Szerintem próbáld ki Teemo-t, de ahhoz előbb nézd meg ezt a videót.

https://www.youtube.com/watch?v=Qj48qHM1MXE

Ha Summoner's Rifttel játsszol, akkor alapvetően három lane van. Top, Mid és Bot. Meg van, hogy melyik championt hova lehet vinni és hogy ki milyen pozícióra jó.

Az is lényeges, hogy jól ismerd az összes championt, mert akkor ki tudod számítani, hogy mi lesz a következő lépésük.

Ha van még bármilyen kérdésed, akkor írhatsz nekem. Nem garantálom, hogy tudok rá normális választ adni, de egy próbát megér. :)

2015. ápr. 16. 22:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, a többit úgy is ki kell tapasztalnom. (Melyik champ hova jó, mit kell neki venni)
2015. ápr. 17. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!