GTA 5 PC valamiért mikor elindítom, bejelentkezek tölti de nem fejezi be! Miért van ez? (többi lent)
A gébem kiteszi a maximum követelményt,kivéve a memóri ami a minimum 4G és a proceszorrom ami túl tesz a minimumon, Intel(R) Pentium(R) CPU G630 @ 2.70Ghz a processzorom,de ezek is a minimumot adják ki a többi meg maxot! Ughogy itt a problémám: Telpítettem CD ről és amikor elndítom akkor picit tőlt majd be kell jelentkezzek,amikor ezis megvan akkor elfogadja és elkezd tőlteni de valamiért még 1 és fél óra múlva sem akar betőlteni!! Már nagyon sok dolgot ki próbáltam még külön a kódot is aktiváltam hivatalos oldalon de semmi!
PlS Ha tudtok segítsetek! A válaszokat előre is köszönöm!
1. ha se a ram se a proci nem teszi ki a max követelményt, akkor nincs meg a max követelmény. Szóval messze állsz te a maxtól, főleg hogy a proci a vga mellett épp olyan fontos :)
2. amiről telepítesz az DVD nem CD. értem én, hogy cd-kulcsot kér mindenhol, de cd-t ilyen téren már rég leváltotta a dvd.
3. Mivel több száz ezren próbálnak felmenni, a gta 5 szervere könnyen összeomolhatott. Guild Wars 2 indulásánál csak az elővételből kifolyólag 3 napos starterek nem bírtak játszani. Én is akkor tudtam csak felkapcsolódni, amikor a normális játékosok, annyit ért a 3 napos head start, hogy javították a kapcsolatot meg a terhelhetőséget. De ezen nem kell meglepődni itt se. Szimplán túl sok a játékos, nem bírja a szerver, ezért nem tölt be.
Az jut be akinek atom nete van szuper izmos géppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!