MMO gamer kérdése:
Melyik a legjobb Magyar Star Trek Online Flotta?
Figyelt kérdés
Sok MMO-t kipróbáltam már, de az utóbbi pár évben úgy érzem nincs új a nap alatt. Megfáradtam az állandó varázsolgatásban és a játékok cserélgetésében. Kipróbáltam az STO-t és nagyon bejött. Ordít a játékról, hogy tele van lehetőséggel és tartalommal. Viszont lényegesen összetettebb mint amivel idáig játszottam, ezért keresnék egy "élő" flottát. A Google-val sok infót gyűjtöttem össze, és úgy tűnik rengeteg elhalt flotta van. Viszont nem akarok olyanba jelentkezni, ami lefelé zuhan. Bízom benne tud valaki segíteni, hogy jól döntsek, mert szeretem magamat valahová elkötelezni.#Star Trek online #Magyar Star Trek Online flotta
2015. ápr. 15. 12:10
1/8 Szabózé válasza:
Hali! A legjobb az AD! Az alfa direktíva. Két Magyar flottában voltam eddig az AD előtt. Az egyikben a vezetők diktátorosdit játszottak, a másik meg egy szűk baráti társaság volt. Lényeges különbség a többi flottához képest az, hogy az AD-ben a vezetők jófejek. És jól is csinálják mert szervezkednek, de te döntesz mindenben. Na meg az aktív létszám is magas. Mindig van kivel csapatba vonulni. Nekem nem volt rá szükségem, de a kezdőknek sokat segítenek és mindig kitalálnak valami újat. A legtöbb flotta már széthullott és vegetál, főleg a régiekre igaz ez, sajnos. Guglizd meg őket!
2/8 Szabózé válasza:
Eszembe jutott még valami amit nagyon utáltam. A korábbi két flottánál előfordult, hogy egy űrállomáson rám írtak egy két beszólást, azért mert a régi flották fújnak egymásra. Ez AD-sként még ez nem fordult elő. Sőt. Általában véve kedvelik őket. Ad-sként gyakran kapok invet, más magyar csapatokba is. Ami azért nem mindegy, hogy szeretnek vagy utálnak a Klánod neve által. Asszem ennyi.
3/8 A kérdező kommentje:
Szabózé kösz a válaszokat! Nagyon nem szerettem más játékokban sem azt, ha a magyarok fújtak egymásra. De az ilyen "kölkök" mindenhol ott vannak. Ha jól gondolom az AD-ét nem "kölkök" irányítják.
2015. ápr. 15. 14:00
4/8 Szabózé válasza:
Hát nem kölkök :) Erős 30-40-esek. De a másik két flottában is, még a diktátorosban sem gyerekek voltak. Mégis kirakták azt akinek nem volt általuk előírt gearje, vagy nem értett egyet a vezetőséggel. Bár ott nem volt kérdés, hogy beleszólhatsz-e vagy sem. A vezetők eldöntötték oszt jóccakát. A hülyeséget is. Aztán meg csodálkoztak, hogy konfliktusok voltak a tagok között is. Az AD vezetői meg ilyen MMO játékvezetők. Nem jut eszembe most hirtelen melyik nagymúltú közösség, de a lényeg az, hogy tudják mi a dörgés. Nem tegnap, meg 1-2 éve kezdték a guildesdit. Szerintem emiatt emelkednek ki könnyen a többi közül. Van tapasztalat.
5/8 A kérdező kommentje:
Oké.
Hát akkor Alfa Direktíva :)
Köszi!
2015. ápr. 15. 14:19
6/8 anonim válasza:
A Csillagflotta nevű magyar flottába érdemes jelentkezni, a kezdők sok segítséget kapnak,én is sokat kaptam, a flotta jól kiépített, itt se gyerekek irányítanak és nincs diktatúra de sok jó arc van. :)
7/8 anonim válasza:
A Plata féle gyűlülködő flottát nem érdemes kipróbálni. Ellene egyébként rágalmazás miatt nyomozás folyik, de a SG.HU nem hajlandó kiadni az IP címét...
8/8 anonim válasza:
A Plata féle gyűlölködő flottát nem ajánlom. Ellene egyébként rágalmazás miatt nyomozás folyik, de az SG:HU nem hajlandó kiadni az IP címét... Nyilván valami haverka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!