Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » FIFA 15 Ultimate Team segítség...

FIFA 15 Ultimate Team segítség! (többi lent) (? )

Figyelt kérdés

FIFA 15 Ultimate Team-ben volt egy nagyon jó csapatom és volt több százezer coin-om is. De egyszercsak beléptem az Ultimate Team-be és olyan volt, mintha akkor kezdtem volna el a játékot, pedig semmit nem csináltam. Megkérdezte, hogy mi legyen az Ultimate Team nevem meg minden hülyeség. És beírtam (fogalmam sem volt, hogy ez mi volt) és kaptam egy full új csapatot, zéró coin, stb.

Nem tudjátok, hogy lehet-e és ha lehet akkor hogyan lehet visszaszerezni a régi Ultimate Teamemet?

2015. ápr. 14. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:

vagy reseteltek coin vásárlás miatt, vagy valahogy te resetelted magad. nem lehet visszaállítani szerintem.

Ha vettél coint, akkor megvan a megoldás, ha nem vettél, akkor a szokásos szemtség az EA-től. A szemétládák, engem pl. bannoltak, pedig soha egyetlen coint nem adtam, vagy vettem el... csak nekem is volt egy nagyon jó csapatom, meg sok coinom.

2015. ápr. 15. 09:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy nagy határ f...talicska a Fifa 15 UT ! El baltázták rendesen .Sajna nem hinném,hogy még valaha viszontlátod a csapatodat meg a coint-jaidat Ez a "price ranger" . Gratula: EA !!!
2015. ápr. 15. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!