Mi lehet a probléma és hogyan tudnám ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Tegnap elkezdtem játszani az Assassin's Creed Revolution-nel és olyan 20-24 fps-sel futott. Ma is szerettem volna vele játszani amikor észrevettem hogy kb. 3-4 fps-sel megy akárhova nézek (a menüben ugyan olyan volt mint tegnap). Mondom akkor játszok egyet a GTA 4-gyel az is 20-24 fps-sel szokott menni de most az is csak 3-4 volt.2015. ápr. 12. 21:32
2/4 A kérdező kommentje:
intel core 2 2.6gh
nvidia geforce 7300 gt 256mb
2 x 2gb ddr3 1333mhz
windows 7 ultimate 64bit
egyik se melegedik agyon
2015. ápr. 13. 14:01
3/4 anonim válasza:
1. Biztos nem melegszik?
2. Nem állította el magát a grafikai beállítás?
3. Esetleg nem arról van szó, hogy a játék elején zárt téren vagy, de amikor Konstantinápolyba érsz, elkezd szaggatni?
(Amúgy Assasin's Creed Revelations, nem Revolution)
4/4 A kérdező kommentje:
1. nem, biztos ,hogy nem melegszik
2. nem állította el magát (én sem és ez volt az első amit megnéztem)
3. nem mert elvittem kb 5-6%-ig és addig egyszer sem szaggatott
Már megoldottam azzal hogy kiléptem a küldetésből és újraindítottam ( a küldit ), de kedvem volt válaszolni a kérdésedre :) .
( Jó rendben majd legközelebb jól írom le a nevét :D )
2015. ápr. 13. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!