Hogyan tudom engedélyezni, hogy a default playerek tudják egymást ütni a pvp zónában? Mert a worldguard ezt mind letiltja nekik. Vagy szedjem ki a worldguardot és csináljam meg worldedittel?
Először is, ellenőrizd, hogy a server.properties fájlban a pvp le van-e tiltva, ha igen, írd át false-ról true-ra, utána worldedittel jelöld ki azt a területet ahol le szeretnéd védeni, ahol pvp-zhessenek, majd írd be hogy /rg define PVP_terulet, aztán /rg flag PVP_terulet pvp allow, majd /rg setpriority PVP_terulet 1, Prioritást azért kell adni, hogy ha más területbe fut bele a levédésed (mint például egy városban egy játékos telke), akkor ez nagyobb joggal fog rendelkezni.
De ha tényleg csak a default rangú játékosoknak szeretnéd ezt elérhetővé tenni, akkor próbáld még ezt a parancsot is hozzáírni:
/rg addmember PVP_terulet g:default
/rg flag pvp -g nonmembers
(De ez már nem biztos h működni fog, én még nem próbáltam)
/mangaddp default essentials.build
Ennek a jognak benne kell lennie, mivel a pvp-t a szerver 'építésnek v. rongálásnak' veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!