Fallout New Vegas játékban van olyan hogy restartolok egy küldit?
Vagy legalábbis valami hasonló. Valamit nagyon elkúrtam. Ezt kapjátok ki!
Bementem az Acél Testvériséghez akik a nyakamba raktak egy robbanó nyakörvet,ha kimegyek a térségből lerobbantja a fejem a helyéről és csak akkor veszik le ha megölök egy NCR tagot aki az egyik bunkerükben bújt el. Én úgy szerettem volna hogy ne kelljen megölnöm az NCR-ost mert...csak. Szóval szép szavakkal rávettem hogy menjen el onnan. Írja nekem a játék hogy menjek és tegyek jelentést az AT vezetőjének de mikor belépek az ajtón szét akarnak lőni. Már tudom hogy ki kellett volna nyírni a tagot de véletlen rámentettem és nem tudom visszacsinálni. Valami ötlet erre? Akár még konzolos csalást is elfogadok (habár én nem találtam küldi resizős kódot).
A lényeg pont az, hogy ne öld meg, hanem kergesd el. Ha közben megemlíted a Testvériség nevét, megölnek.
De mindjárt megnézem van-e erre konzolparancs, emlékeim szerint van.
Van.
resetquest <QuestID> – Gives the given quest, removing it from the quest log. Beware: often, this may force you to redo other quests to receive it once more.
movetoqt – Moves the player to the current quest target.
showquestlog – Shows the quest log which includes everything the player has encountered and done.
GetQuestCompleted – Checks if the current quest is complete. Returns 1 for true and 0 for false. Receiving 1.00 means the quest is complete; 0.00 means it is not.
sqt – Generates a list of current quest targets.
completequest <QuestID> – Completes the given quest.
caqs – Completes all stages of all quests.
A helyzet az hogy MUSZÁLY megölnöm mert ha elzavarom az Acél Tesók nyírnak ki. Köszi a tippet de sajnos nem értem hogy használjam a kódot. Bocsi még sosem csaltam falloutban csak olyan dolgokat hogy kinyiljon egy ajtó vagy ilyesmi.
Hogy kell beírni a konzolba? Kell kapcsos zárójel vagy ilyesmi? Amúgy a küldi neve az hogy Still in the dark.Ez az ID-je amit be kell írni vagy valami más megy oda?
Nem muszáj, ötször vittem végig a játékot. Akkor van baj, ha elárulod, hogy a szomszédos bunkerben kik vannak.
Úgy írod be, ahogy az ajtó kinyitását is. A relációs jel kell, elvileg a küldetés azonosítója 0015d79d.
Egyébként miért nincs mentésed, amit visszatölthetsz? A szerepjátékok egyik nagy alapszabálya, (kivéve ha direkt mentés/töltés nélkül játszol), hogy mindig legyen a küldetések és a dialógusok előtt mentés
Köszi a válaszokat.Különösképp az utsó kettőt.
Úgy alakult végül hogy beírtam a küldi restartot de nem restartolta a küldit hanem egy az egyben eltörölte. Mondom "ok,NEM is érdekel csak hagyjatok,,. Aztán utánaolvastam és rájöttem hogy a rádió összetörendő (de azért köszi a választ) és elmentem összetörni de ez idő alatt kijöttek az acél tesók hogy megöljenek. Szóval ez a törés dolog nem jött be. Aztán át rush-oltam a másik bunkerbe mielőtt kijöhettek volna és azt mondja nekem a "kapu telefon" ( :D ) hogy álljak hátrébb az ajtótól,az Elder várja a jelentésem". Vártam 2 percet aztán meguntam és bementem. Ott álltak úgy ahogy a küldinek lennie kellett volna MÉG a marker is az Elderre mutatott de amint beléptem megtámadtak. Ez volt kb a 231321-ik próbálkozás. Bedühödtem feltörtem a termináljukat,átállítottam a lézerágyúkat hogy az acél tesókat lőjék. A maradék túlélőt kivégeztem és minden értéket eltulajdonítottam majd felrobbantottam a bunkert. :D
Aztán lecsaltam magamról a nyakörvet és elmentem. Aztán nem sokra rá kiderült hogy Mr.House is ezt akarta. -.-" b*zd...
Azért nincs mentésem mert a sok mentés van ott akkor mindig belezavarodok ezért csak 2 mentést szoktam meghagyni,az auto-t és amit én mentek és az én mentésemre véletlen rámentettem az auto meg ugye az ajtó nyitogatásoknál mindig felülíródik. (Ja,ja ki lehet kapcsolni de nekem ez így jó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!