Most mit csináljak wot-ban, nagyon elbatam? (wolverine)
Magyarázd el érthetőbben,tehát...
Először is elbírja a flefüggesztés?
Nem azt kellene venni és akkor már felbírnád tenni?
Mond meg és segítek neked!
Egyébként előszörre is mindenképp a páncélátütést nézd meg jól,hogy a veled kb egy szinten lévő tankoknak át bírd hasítani a páncélzatukat,utána a sebzés már csak másodlagos,nem tudom hogy tier VI-ban milyenek a páncélvastagságok(játszottam már régebben,csak abbahagytam)de szerintem egy 100-150 mm átütés elég tier VI-ba.Egyébként csak,hogy dicsekedjek! :P
Én a wolwerinéket a pz 1 c-vel aláztam mert olyan kicsi a páncélzatuk,főleg hátul! :D
REmélem segítettem!
Minden tanknál a lehető legnagyobb átütésű lőszert használd... és a lehető leg gyorsabban tüzelő ágyút.
AP lőszer ami mindig a nagyobb átütés a he amelyik a nagyobb sebézsű ne használd(ha tudni akarod miért használd a keresést nemrég kifejtettem egy srác kérdésében) ezen túl van még az überbrutál nagyon nagy átütésű lőszer ami 99%ban ugyanúgy sebez mint az AP... ez prémium lőszer amit vagy nagyon sok ezüstért vagy aranyért veszel...HEAT, HESH, APCR ...
Amúgy két lehetséges oka van hogy nem tudod felrakni az új ágyút:
-nem bírja el a tank----> vedd meg a jobb lánctalpat
-nem kompatibilis a tornyoddal -----> vedd meg a jobb tornyot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!