Ha venni akarok titokba egy 18+-os játékot hova rejtsem vagy mit csináljak hogy ne vegyék biztosra észre?
50-100 órán keresztül rejtegetni akarod a gyanakvó szüleid elől? Lecsavart hanggal, az ajtót figyelve akarod végigjátszani?
Felejtsd el.
Először is vedd meg csak a kódot. (Steam) Nem kell mindent boltban, cdvel tokkal együtt megvenni. De ha mégse sikerül, azért egy DVD tokot el lehet úgy rakni, hogy ne találják meg. Vedd ki belőle a borítót és dobd ki, akkor csak egy sima fekete tok lesz, bele úgysem néznek.
Másodszor nekem 325 órám van a Sims 4-ben, anyám kb 1x ha látta, hogy játszok vele. Tudod, van a billentyűzeten a windows gomb, ami egy nyomásra lehúzza a játékot a tálcára (bár nem tudom, GTA közben ez mennyire nyerő megoldás, sose játszottam vele)
Amúgy hány éves vagy? Én kb talán 15től engedném a GTA-t.
"iskolában is probáltam sokal jobb leni"
Úgy látom nem sikerült. Indulás tanulni.
Ha mindenféleképpen dobozosat akarsz akkor: Ágyneműtartó, ruhásszekrény, a papírt kidobod belőle és akkor egy sima tok lesz stb.
De szerintem hagyd. Nem nagyon lesz úgy jó, hogy titokban játszol vele. Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!