Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3-ban jártasak vagytok?

Sims 3-ban jártasak vagytok?

Figyelt kérdés

1. Lehet olyat, hogy cselédet tarok aki intélzi a házban a munkákat?

2. Lehet saját válallkozást indítani?

3. Honnan érdemes modokat letölteni? (haj,ruha,autó) Ezek jól mutatnak a játékban?

4. Mennyi a gépigénye a: Pets, Ambitions, Generations, Seasons Expansions Packs-eknek?

2015. ápr. 6. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Cselédet nem, de takarítót igen. Telefon/Szolgáltatások.../Hívja a szolgáltatókat/Szobalány - Visszetérő

2. Vannak olyan kiegészítők, amiknél lehet. (Pl. Előre a jövőbe, Természetfeletti erők) Talán az összesnél. Ha megvan a megfelelő kiegészítő, így kell: A városházán van egy olyasmi opció, hogy regisztráljon vállalkozóként, és ott lesznek a vállalkozások.

3. Innen: [link]

4.

Pets: [link]

Ambitions: [link]

Generations: [link]

Seasons: [link]

2015. ápr. 6. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:
A kettes kérdésre még annyi, hogy a szigetvilágban lehet hotelt/szállodát vezetni.
2015. ápr. 7. 10:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)

Én a sims 3-a játszom. Ott lehet olyat, hogy miután megvásároltál egy területet lehetőség van arra, hogy kiválaszt milyen legyen a telek: pl.közösségi stb. Én is eljutottam odáig, sőt voltak feltételek amelyeket meg kellett csinálni, hogy "működjön a telek". De ennek ellenére nem jött senki oda, miután "megnyílt" :D Lehet rossz helyre építettem? o.O

2015. ápr. 7. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:

1. válaszadó vagyok.

A Város szerkesztése módban meglehet változtatni az épületek telektípusát.

Úgy tudom, hogy a Szigetvilág kiegészítőn kívül az egyik kiegészítőnél sem neked kell alkalmazottakat felvenned, hanem az automatikus. De szerintem a simek úgyse vásárolnak közösségi épületeken, szóval szerintem ez mindegy.

2015. ápr. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!