Stalker call of pripyat végigjátszás?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy végig vittem a játékot, de még maradtam a zónában...csináltam még feladatot, és elmentem egy képződményért a fatölgy anomáliához vagy mi a neve.és ott volt egy csontváz, meg egy PDA. mint kiderült, az vicces csontváza, elvittem a PDA-t, és kaptam egy olyan feladatot hogy derítsem ki hogy mi történt viccessel, meg még egy emberrel. mit kell csinálni? meg szultán szakállnak be akart keverni, de nem jött össze neki..valamit meg kellene neki keresni vagy más nem emlékszem hogy mi a feladat, és amikor oda megyek hozzá csak annyit kérdez hogy "nos?". ehhez valami tanács?2015. ápr. 6. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!