Gangstar Vegas: gyémántok?
Figyelt kérdés
Hogy lehet a Gangstar Vegasban növelni a gyémántok számát, anélkül hogy vennem kéne? Valami jó cheat?2015. ápr. 5. 16:12
1/9 anonim válasza:
Pont az a lényeg, hogy venned kell, abból él a kiadója.
Nem, nincs hozzá működő csalás. Lehet, hogy a jóskapista azt állítja, de NINCS.
2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hiába veszek, a küldedésekért irreálisan sokat elvesz...sokra megyek azzal, hogy ingyenessé tették a játékot, ha cirka 50.000-be lesz kijátszani.xD
Akkor legalább adhatnák olcsóbban...
2015. ápr. 5. 22:12
3/9 anonim válasza:
Nem, pont ez a lényege... Hogy még a gatyádat is ráfizesd..
Nagyon élethűen leírja a South Park mese, 18 évad 6.-ik része.. ;)
4/9 A kérdező kommentje:
Értem.
Hát őh, nem sajnálnám rá a pénzt, de mivel 20.000 forintnyi gyémántot összvissz 3 küldetésért elvett..Hát, szerintem keres más játékot:DD
2015. ápr. 21. 08:39
5/9 anonim válasza:
Így van, persze a játék függők nem tudnak ellenállni, ha keresel más játékot, már helyesen cselekedtél :)
6/9 Qpmisi válasza:
Heckerprogram meg a hec csetek mind kamu nagyrésze átirányit hogy rendelj meg egy fizetös szolgáltatást és alkalmazást de azt elárulhatom hogy nekem sikerült a vegtelenites mert szarakszik a google+ amin at bejelntkezek oda a jatekba mert azzal meg faceval lehet oda belepni, de 50milliardbol 1 ilyen eset van mazlim volt van mig jo nem lesz mondjuk nekem mindegy mert elötte is már 54es szinten voltam.
7/9 Qpmisi válasza:
Végre sikerült egy olyan gangster vegest letöltenem ami ugyan csak 30mb körül van de lassan letölti magába a több mint 2GB-ot. Nekem nem volt fizetös vagyis muszály nem volt fizetnem amugy is kaptam hol 1 hol 3 video megnezése után 3 kristalyt. Amugy téves az a következtetés hogy ebböl gazdagszik meg a fejlesztö inkább a reklámokbol ami megtekintése után kristályt ad,amugy is igen kevés magyar eventezik Hungari Pmisi csapatba gyertek a gangster 4 ben ;)
8/9 Qpmisi válasza:
Azoknak akkik a Fb-n visszajelöltek elfogadták alkalmazásfelkérésem ,játékon belüli felkérésem barátnak azoknak már bebizonyitottam a Hungary Pmisi csapaton belül hogy valoban akármilyen cuccot el tudok küldeni ajándékba szinte ezalol pár vip cucc kivétel(nem minig kivétel) és persze pénzt meg gyémántot nem lehet küldeni másnak.
9/9 anonim válasza:
Lehet videokat nezni 10 gemert
Ott a hit list ott is boven lehet meg a trophiknal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!