Meguntam a játékokat és valami ujj kellene szoval valaki csere?
Figyelt kérdés
van egy origin és egy steam acountom originen ezek a játékok vannak battlefield3,battlefield1942,crysis2,plants vs zombies,sims2 (az összes kiegészítővel),plussz még a BF4 a BF hardline a Titan fall és a garden warfare kipróbálásra és még sok gagyi játék amiket nem említek :DD a steam acountomon pedig a Payday the heist
ami pedig érdekelne az a left4dead2,Garrys mod,DayZ aki cserélni akar az privátban írjon ?
2015. ápr. 5. 15:43
1/8 anonim válasza:
Érdekelne, hogyan akarod végrehajtani a digitális játékok cseréjét.
2/8 A kérdező kommentje:
acount cserével mástkép nme megolthato csak a crysis 2 nél mert az még megvan dobozosan de az nem biztos h mükszik mert már egyszer aktiváltam a kulcsot :/
2015. ápr. 5. 16:14
3/8 A kérdező kommentje:
de hajlandó vagyok az összeset oda adni valamejik játékért
2015. ápr. 5. 16:16
4/8 anonim válasza:
És szerinted ki az az idióta, aki előre elküldi neked az accountja adatait? Főleg ingyenes játékokért? EEsetleg te vagy akkora marha, hogy megtedd? Accountot cserélni és eladni mindkét áruház esetén tilos!
5/8 anonim válasza:
#4: Te is tudod, hány kiskölyök sír itt (is), hogy "ellopták a sztímjét", pedig ő csak cségó szkineket akart eladni valakinek, azért adta meg az adatait a "tolvajnak"...
6/8 A kérdező kommentje:
nem először cseréltem steam acuntot egyébként erre jó az email cím
2015. ápr. 6. 01:00
8/8 anonim válasza:
Valami ujj kellene xDD az ujj az ami a kezeden van... És ki az a hülye aki ingyenes és demó játékokra elcserélné ezeket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!