Minecraftban Gyengéd Érintés enchantal fel lehet szedni a kazamatát? Mert azt mondták nekem de lehet hogy nem sikerül és elveszik, mert mobfarmhoz kéne a kazamata.
Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 14:57
1/6 anonim válasza:
a gyengéd érintéssel egybe jön ki a blokk, nem töröd szét. Pl gyémánt érc blokk nem gyémántot, hanem a komplett gyémánt érc blokkot ad. Vagy jeget szétvered nem alakul vissza vízzé, hanem kiszeded jégként. Ezzel lehet az újfajta, nem átlátható jeget is kiszedni vagy eltűnik.
De ennek mi köze a kazamatához? A kőtéglát rendes csákánnyal is ki lehet verni, a szörnyek továbbra is sötétben vagy spawnerből élednek. Spawnert meg nem lehet elbontani gyengéd érintéssel sem.
Szóval ez a kérdés is teljesen értelmetlen.
2/6 A kérdező kommentje:
Én magára a ketrecre gondoltam.De azért köszönöm köszönöm.
2015. ápr. 6. 19:26
3/6 anonim válasza:
én már próbáltam gyengéd érintéses csákánnyal, és megsemmisült, nem dobott blokkot. szóval a mobfarmot ott helyben kell megépítened.
4/6 A kérdező kommentje:
:(
2015. ápr. 12. 10:08
5/6 anonim válasza:
tudod mi jutott eszembe? hogy nem lehetne-e dugattyúval arrébb tologatni, és ha időigényesen is, de eltudnád vinni a kívánt helyre. de nem biztos, hogy lehetséges, csak egy felvetés.
6/6 anonim válasza:
a mob spawner-t nem lehet kiszedni és odébb rakni. De amúgy elég primitív redstone rendszerrel simán lehet farmmá alakítani, csak föléje kell költözni, hogy töltsed a chunkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!