Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudnám megrendelni?

GazdagZoli12576 kérdése:

Hogyan tudnám megrendelni?

Figyelt kérdés
Szeretnék MMOGA-ról coint rendelni a FIFA World-höz. Mindent megcsinálok, de ott el szoktam akadni, ahol a bakkártyaszámot kéri. OTP-s kártyát használnék, beírom a 16 számjegyből álló számot és nem fogadja el. Helyesen írtam be, többször is ellenőriztem. A kártya nem járt le, nem tudom miért nem fogadja el. Nem vagyok jártas az ilyen dolgokban, segítséget kérnék. Hogyan tudnám megoldani?

#FIFA 15 #fifa coin rendelés #FIFA WORLD coin #fifa 14 coin rendelés #fifa 15 pénz rendelés #fifa 15 coin rendelés #FIFA 15 Coin rendelése #FIFA pénz rendelés #FIFA pénz
2015. ápr. 4. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen pontosan a kártya? Junior vagy sem? Mastercard, vagy más?
2015. ápr. 4. 18:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem junior, hanem sima és Maestro.
2015. ápr. 4. 19:14
 3/10 anonim ***** válasza:
A Maestro kártyák közül nem mind alakalmas online vásárlásra.
2015. ápr. 4. 19:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Olvastam olyat, hogy az OTP-nél másképp kell bevinni a számot. Eredetileg ugye 4x4-ben kell bevinni, de az OTP-nél 2x8-al. Lehet, hogy ez baromság, én ezt olvastam!
2015. ápr. 4. 19:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy csak 4x4-ben lehet bevinni.
2015. ápr. 4. 19:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Én OTP-s kártyával szoktam fizetni. Ahol vásárolok egybe kell beírni a számokat. Semmi gond sincs vele. Mastercardom van.
2015. ápr. 4. 19:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Itt nem tudom egybe, mivel az oldal már automatikusan szétválasztja őket. Esetleg, ha valaki tudna nekem linkelni egy olyan oldalt, ahol szintén lehet bakkártyával fizetni, és az oldal megbízható, akkor azért nagyon hálás lennék.
2015. ápr. 4. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 4. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Az egybeírást csak azért említettem, hogy szerintem nem a 4*4 vagy a 8*2 a probléma.
2015. ápr. 4. 20:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Tényleg szeretnék rendelni pénzt a játékbe, de sehogy nem sikerül. Jó lenne, ha meg tudnám oldani, vagy valaki linkelne egy megbízható oldalt, ahol lehet így rendelni.
2015. ápr. 5. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!