Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » SeeMTA kocsi törlés hogyan...

SeeMTA kocsi törlés hogyan lehet vagy elég eldobni a kulcsot és akkor nem jön utána a kocsi adó?

Figyelt kérdés
Az történt hogy lett egy ladám ami alig fűstőlt elvittem szerelőhőz fel emelte utána be bugolt a falba és ő kilépet szoltam adminak ő ki getelte a falbol utána nem indult a motor megkértem TÖBB SZERELŐT hogy javítsa mrg de mindegyik azt mondta hogy az alltala behívott embereket javítja után el mondtam nekik hogy mi történt (OOC be hogy kilépet meg stb) utána se javították és azóta jön a kocsi adó.

2015. ápr. 4. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Fasza az AdminTeam! Azért is hagytam ott... hát akkor addig fizeted is utána az adót, míg az az autó megvan.
2015. ápr. 5. 08:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Zúzasd be itt a kocsit és megvan oldva: [link]
2015. ápr. 5. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a gond, hogy a roncstelep Qrv@ messze van, és eltolni legalább egy óra, ha a tetű adminok nem kötnek beléd és kikkelnek, mert nem RP-zed le, hogy tolod a kocsit. -_- Ne haragudj kérdező, de szerintem hagyd ott azt a szervert és keress egy jobbat! Én is épp azon dolgozom! Egy barátomat azért bannolták a SeeMTA-ról 5 évre, mert valami lecsapta a biztosítékot a házukban, mikor egy adminnal beszélt. Aki nem mellékesen a bann óta meg sem látogatta ezt a tetű szervert. Mármint az admin. Bocsi, ha durva voltam, de én szerintem ez egy gusztustalan szerver. Az álszentség világrekordját döntik az adminok és élvezni sem lehet, mert bár a cím erre ösztönöz, de mindig ellopják vagy szétverik a kocsid és az adminok szerint ez szabályos, de újabban ha szelfit csinálsz a mezőn, azért kikkelnek. Szánalmas. Szóval szerintem keress egy másik szerót! :)
2015. ápr. 7. 09:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm a választ az admin brigád tényleg szar mert azóta töröltettem a Serialomat csináltam új karaktert és bannoltak azért mert jelentettem egy gyereket hogy DM el folyamatosan.De az adminok le se szarták azt hogy hallottan fekszek és a DM elő gyerek tovább ütt. Ez után fel huztam magam és irtam PM be hogy "Ne haragudj már itt DM el egy gyerek és le se toljátok mit irok reportba" erre meg 2031 04.15 jöhetek fel ujra a szeróra. Hát kösz ro.hadt szerver. Elnézést a kifejezéseimért.
2015. ápr. 13. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!