Mi a véleményetek a PEGI-ről?
Szerintem nagyon rosszul értékelik a játékokat. Szerintük a Minecraft ijesztő de a Resident Evil, Outlast, Dead Rising nem. A Far Cry játékoknál nem jelölik a drogozást.
Na és a Sims aggresszív.... Panaszt sajnos nem találtam hogy hol tudok írni a PEGI-nek. :/
érdekesek, de ahol már bent van hogy erőszak, vér, az már alapból 18+, kis 10-15 éves gyerekeknek nem kéne alapból játszani az ilyennel, a drog már csak hab a tortán.
Hogy Sims-ben mi az agressive arra viszont kíváncsi lennék XD (teszem hozzá nem sims-ezek, talán 2-vel játszottam utoljára).
A pegi meg jelzés. Nem hiába van 16, 18 stb, de sajnos mit vesz a gyerekének a szülő? az ilyen játékokat, mert különben ordítozik, durcizik, stb és a kis sz**rjankó nem hagyja abba amíg meg nem kapja. A szülő meg egy istenes pofon helyett inkább megveszi, csak maradjon már csöndbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!