League of legendsbe Lee sin vagy Fizz, early game és late game?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 16:55
1/5 anonim válasza:
Early game Lee Sint kevesen tudják lenyomni, erről szól ez a champion.
A mapság elterjedt AD/tank buildekkel Fizz nagyon undorító late game.
2/5 anonim válasza:
Első nem mond hülyeséget, Lee earlyben nagyon erős, de lateben nem sokat ér, ha nem kapott feedet. Fizz earlyben nem különösebben erős, max a squishy és semmi escap spellel nem rendelkező champekre veszélyes, de lateben brutális lesz, kivéve, ha nagyon szétverik lanen, de még úgy is vissza tudja magát snowballozni. Mostanában próbálgattam pont, az AD build egyértelműen erősebb jelenleg, mivel sokkal inkább az all-in engagekre hegyezte ki a rework Fizzt, a korábbi pokeolgatós, majd ultival és egy kombóval befejezős taktika helyett.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen és Vizicsacsi miatt szeretném Fizzt megvenni , de Lee Sin meg nagyon jó URF.-on
2015. ápr. 3. 18:16
4/5 anonim válasza:
Fizz mostanában eléggé metában van, Lee Sin kevésbé, mert ahogy azt említettük, elég rizikós választás a gyengébb lategame miatt. Amúgy szerintem nagyon gyorsan összejön rá a 4800 IP, még ha minden nap csak annyit játszol, hogy meglegyen a first win.
5/5 A kérdező kommentje:
hát nem annyira gyorsan gyűlik ha mindig vesztek , de a first win megvan most is még csak 4100 van mert Rúnákat vettem.
2015. ápr. 4. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!