Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks hiba? (xbox 360)

World of Tanks hiba? (xbox 360)

Figyelt kérdés
Amikor leszedném a World of Tanks-et,mindig kidob a LIVE-ról,és nem tudom,hogy miért...Más játéknál ez sosem fordult elő.

2015. ápr. 2. 22:12
 1/1 anonim válasza:

Ne aggódj,már 1 hónapja kutatok ezügyben...Beszéltem a wargaming supporttal,valamint a microsoftal is..mindenki csak találgatott hogy mi lehet hiba.Engem is rendszeresen kidob a live mikor wotoznék,és kiirja hogy "Your connection to World of Tanks has been lost,please check your network connection". más játékoknál nem fordul elő nekem se... Amiket az ügyféloszolálatosak mondtak nekem:

-a box gyorsírótárának(system caches)törlése

-a wot ujratelepítése

-a box áramtalanítása,valamint a modem/router áramtalanítása 5-6 percre,majd visszakapcsolása.

-Az xbox live profil törlése,és letöltése ujra( a játékaid,mentéseid,barátaid nem fognak elveszni ha törlöd a love profilodat)

-NAT bázis frissitése(ez tulajdonképpen a router adatbázisa,Network Adapter Transfer... Ez már bonyolultabb dolog kicsit. hagyd a végére)

-Update Title törlése( Storage->HDD/pendrive-> World of Tanks - ott van a mappában egy Update Title file,ez a wot patche.

Én már mindet megcsináltam,és még mindig szar:) ha esetleg neked sikerül megoldani,kérlek dobj egy privát üzenetet itt :)

2015. aug. 17. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!