Melyik a legbugmentesebb magyar mits of pandaria wow szerver?
2 magyar mop kiegészítőt futtató server van! Az egyik a frostmourne wow(ezen kb senki nem játszik és instant90)
A másik a pandawow.hu ez sem túl populáris, míg 5.0.5-ön volt addig egész játszható volt most 5.4-en a realm de endgame-ből sok dolog nem megy!
Amit érdemes kipróbálni: wowcircle, pandawow.ru
ha 1x-es blizzlike server kell akkor wowcircle mop realm pre mop raid/dungeon-ok is mennek szintezés közben is van mindenre ember, mop content pedig egész szépen működik!
Pandawow.ru tükörképe a wowcircle-nek csak előbb kap néhány frissítést 10x 100x és fun realm(i90)! 100x kb 4-5k ember szokott fent lenni peak time-kor!
Akkor van magyar sry :) Úgy tudtam,hogy nincs.
Viszont én olyat tudok ajánlani,amit soha ne próbálj ki.A molten-wow panda szervere iszonyat gáz.Sajnos most ott vagyok.Szintezés közben alig van működő insta,folyamatos combat bug,stb stb
a wowcircle működik az összes 5.4.8-as kliensel csak egy módosított exe file kell és a wtf mappában lévő configba beírni a realmlistet!
Későbbi insták még jobban fognak menni most volt teljes revamp a pre mop cuccoknál cata raid/dungeon-ok is szépen mennek! Ugyanez igaz a többi realmjukra is!
pont ezt írtam minden típusú 5.4.8 klienssel jó!
Van egy wtf mappa és benne egy config.wtf kitörlöd a tartalmát és ezt beleírod mented majd indítod a wow exet és akkor már angolul szedi le! Mappa és a fileok írásvédettségét pedig nézd meg, hogy ne legyen írásvédettek!
SET locale "enUS"
SET installLocale "enUS"
SET realmlist "mop.wowcircle.com"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!