Tudtok kis méretű játékot mondani? Ne legyen 18 karikás meg 16, és ne legyen nagyobb 2 gigánál de ha kicsit nagyobb nem baj meg mellőzetek a felűlnézetesektől, FPS is jó
Figyelt kérdés
2015. ápr. 2. 13:46
1/7 anonim válasza:
Jedi Outcast
12 karikás, kb 800 mega, hosszú, változatos, számomra klasszikus.
2/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi :) Megnézem
2015. ápr. 2. 14:00
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jön be :( nem szeretem a jediset :C
2015. ápr. 2. 14:01
4/7 anonim válasza:
FTL Faster Than Light
Path of Ninja
Need for speed Underground 2
5/7 A kérdező kommentje:
Inkább counter strike szerű dolgokra gondoltam :)
2015. ápr. 2. 15:59
6/7 anonim válasza:
counter strike 18+, összes battlefield meg Cod 18+ meg kb minden fps, mivel vér van benne, 18+.
Akkor mit is akarsz te most?
7/7 A kérdező kommentje:
A CounterStrike az 16 de láttam 12-t is,a cod ba is van 16 karikás,battlefieldbe is van 16-karikás, azért kérdezem mert ez a nagytesom gépe ami legalább normális 2. 14 éves vagyok de a szüleim nagyon figyelik mit játszok és egyből megkérdezik mennyi a korhatára stb...
2015. ápr. 2. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!