Milyen PC játékokat ajánlanátok nekem? Részletek lent.
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és lány. Idáig az Assassin's Creeddel játszottam, de egy idő után már az is unalmas. Azelőtt a Sims 3-mal, de azt is meguntam. Szeretem az úgymond "történelmi" és az open-world, harcolós játékokat. Sokan mondták már a Skyrimet, viszont az olyan játékokat, ahol csak a karakterem kezét látom nem szeretem. Lövöldözős is kizárva.2015. ápr. 2. 08:13
11/16 anonim válasza:
Watch Dogs, Batman Arkham sorozat, Splinter Cell sorozat (van benne lövöldözés, de a játék lopakodásra épít a lehető legkevesebb dirr-durral)
12/16 anonim válasza:
Splinter Cell-ből csak az első 4 részt ajánlom. A Convictiontől már dirr durr csitt csatt piff puff dara az egész lopakodással.
13/16 Na neeeee válasza:
The Elder Scrolls IV Oblivion
The Elder Scrolls V Skyrim
Elolvastam a leírásod és észleltem hogy azért nem akarsz ezzel játszani mert a karakteredet is szeretnéd látni.
DE! Lehet változtatni a nézetet nem muszáj FPS nézetből játszanod. A görgő segítségével lehet váltani.
És az sem utolsó, hogy annyi küldetés van benne hogy egy életen át játszhatod akkor is fog meglepetést okozni. Csak ne cheat-elj mert tönkre teszi a játék élményt. És már a magyarítás is kész ha nem megy az angol. Jó szórakozást!! :)
14/16 anonim válasza:
15/16 anonim válasza:
Assassin's Creed 2 például vagy Assassin's Creed 4 Black Flag
16/16 anonim válasza:
Lol AC-s lány :O amúgy Splinter Cell-t én is ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!