Lego star wars 3 ban az űrben ragadtam, hogy tudnék visszamenni a hajóra?
Figyelt kérdés
lego star wras 3 ban nem volt semmilyen küldetésen, hanem mászkáltam a hajón, kimentem egy hajóval az űrbe, de ottragadtam, odamegyek az ajtóhoz, de nem reagál semmileyn gombra, mi a teendő?2015. ápr. 1. 21:19
1/3 forestpas3 válasza:
hangár kapuhoz kell menni
-a Venatorron jobb ha az orrtól a híd felé mész (ne túl gyorsan) és akkor elvileg ki fog nyílni a hangár kapu
-a Malevolencenél meg a közepe felé van a hangár kapu de azt ki kell blokkolni (játszás során fog majd)
jó szórakozást én már kivittem a játékot és nagyon tetszett ;) :)
2/3 forestpas3 válasza:
vagy indíts újra a játékot és akkor elvileg a hídon "kelsz életre"
3/3 A kérdező kommentje:
énis kivittem már, csak most valami baja volt, de amikor alt-tabbal letettem, majd visszamentem már jó volt, szóval megoldodott
2015. ápr. 3. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!