Dawn of war Soulstorm Hogyan lehet minden fajt feloldani online multiplayer módba?
Figyelt kérdés
Az internet tele van "race unlock" megoldásokkal, de ezektől egy kicsit félek, mert nem szeretném, ha a steam észrevenné, hogy belenyúltam a programba, ugyanis olvastam ezután olyanokat, hogy érvénytelenné vált néhány játékos termékkódja. Voltak olyan tanácsok, hogy menjek mindegyikkel egy kört, majd lépjek ki, a steam-ből is, aztán rendszergazda jogokkal indítsam el és lépjek vissza. Indítottam mindegyik fajjal 1 kampányt, nem történik semmi, multiban a szokásos két faj választható csak.2015. ápr. 1. 08:40
1/3 anonim válasza:
Meg kell venned az előző részeket (Dawn of War, Winter Assault, Dark Crusade), és akkor megnyílnak a többi fajok is. Nekem megvolt mindegyik, és már alapból játszhatóak voltak az összes fajok a Soulstormban.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és szeretném hozzátenni, hogy elég volt a tört verziót telepítenem hozzá és máris több fajt engedélyezett az online steam verziós soulstormba
2015. ápr. 1. 20:07
3/3 Nagy Vvektor válasza:
Szia
pontosan hogyan és mit csináltál hogy elérhetővé vált a többi faj? :D kérlek segíts , Lanban(Hamachi) evvel próbálkozunk mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!