World Of Tanks. Hogyan tudok US szerverről átmenni EU-ra?
Figyelt kérdés
Van egy accountom US szerveren 13k csatával és már kb 30.000 forintot ráköltöttem, ezért nem szeretném csak úgy ott hagyni, ha van rá valamilyen mód, hogy átlépjek EU-ra, akkor azt hogyan tehetem meg?2015. ápr. 1. 00:21
1/4 anonim válasza:
a cash shopban nezd meg hogy van-e server transfer opcio.
2/4 CptTomato válasza:
Nincs rá lehetőség...új accountot kell regisztrálnod.
Sőt mitöbb ... nem is tervezik hogy lesz ilyesmi a játékban. Hála égnek megmenekülünk a kis millió orosztól.
Még a roaming opciót is elkaszáltál(szerverek migrálása hogy mindenki tudjunk együtt játszani).
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, nem túl biztatók. :/
Az utóbbi napokban annyit hallottam, hogy évente vagy félévente lehet (ingyen/aranyért, nem tudom) átrakatni az accountot egyik szerverről a másikra. Ennek van alapja?
2015. ápr. 2. 22:55
4/4 CptTomato válasza:
Én még soha nem hallottam... nem bántásból vagy ilyesmi de nem kevered/a forrásod nem keveri a wow-al? ott van ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!