Az pedig hogy óvodás vagyok enyhe túlzás. te egy 14-15 éves elkényeztetett kölyök vagy, én meg már túl vagyok a 18-on. Ha azt hiszed bárkit lenézhetsz meg beszólhatsz akkor hamar ellátják a bajod, és még a simsonod is összetörik.
2015. ápr. 2. 18:53
12/21 A kérdező kommentje:
1..te egy csicska vagy nem felnőtt!
2 a 14-15 éves te vagy nem én,és pont hogy én vagyok 18-éves!
3 nem vagyok gazdag se roma de mondom ha valami bajod van írd le üzibe a neved és megdumálhatjuk facebookon!aztán meg élőbe!;)
vagy félsz??? :o xĐĐĐĐ
jah és a kötöszködést te kezdted nagyfejű szóval vissza kéne nézni mit írtál mielőtt bele állsz a másikba! jó legyél nekem! ;)
2015. ápr. 2. 21:40
13/21 anonim válasza:
Sosem láttad a fejem de a szád az jár. Egy nagy fogyatékod van. Az hogy nem tudod megkülönböztetni a netet a valóságtól, és ezért egy gyökér vagy. Fáj? Így jártál. Igazad van, nem lehetsz roma mert még náluk is mocskosabb a pofád c: Ilyen mocskos pofája csak 2 embertípusnak lehet. Egy szinesfémtolvajnak és egy politikusnak. A harmadik lehetőség az hogy nincs elég életéved és érettséged az illemhez. De megnézném ahogy egy embernek élőbe a pofájába mondanád azt amit ide írsz. A buszmegállóban vernének agyon ezért helyben.
2015. ápr. 3. 02:28
14/21 A kérdező kommentje:
tudod én sosem szaladtam el a box elől ellenbe veled mivel csak ugatni tudsz de a neved már fosol leírni mi?!
akkor ki is a kis beszari csicska??? hát te!
egy óvodás kis szar vagy és majd pont egy ilyen kisgyerek oktat ki engem mi?!
amúgy napok óta rajtad nevetek mekkora egy szánalom vagy semmi több!
2015. ápr. 3. 14:59
15/21 A kérdező kommentje:
jah és még annyit hogy egy ratyi vagy mert csak napok óta magyarázol de kijönni az utcára lejátszani már nem mersz..beszari szájhős vagy ember!!!ezen gondolkozz el!!!
2015. ápr. 3. 15:00
16/21 anonim válasza:
Várj, várj, hozok popcorn-t. Ne izélj, nem árulom el senkinek hogy körül vagy metélve, upsz, ez kicsúszott, folytatsd :)
2015. ápr. 3. 17:42
17/21 anonim válasza:
Vicces ahogy vergődsz a saját ürülékedben, kedves kérdező.
2015. ápr. 3. 17:43
18/21 A kérdező kommentje:
oltásban is kaki vagy!
még ez sem megy te kis tudatlan! :)
még bőven az iskolapadba vagy való kedves senkiházi! :p
2015. ápr. 4. 08:08
19/21 anonim válasza:
He? Zörögsz? Zörögj még, nem fogyott el a popcorn :3 imádom nézni a romákat miközben szenvednek.
2015. ápr. 4. 09:10
20/21 A kérdező kommentje:
nem azért de a roma te vagy ha már ennyire romázol..gyere ki játszuk le és meglátod hogy magyar vagyok te kis szar roma!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!