Witcher 2 - Jelek valki tudja mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A problémám a Quen(pajzs) jellel van. Alapesetben oylan volt mint amilyennek kellett hogy legyen szikrázó villámpjaz szerű burok ami elnyelte az ellenfelek sebzését. Viszont azthiszem talán azóta ,hogy az első fejezetben megérintettem egy követ megváltozott a jel.Mosmár nem villámszerű a kinézete és nem elnyeli a sebzések egy részét hanem emint elvarázsolom tűzpajzs vesz körül és az első ellenfél aki megöt lángba borul a Quen pedig kikapcsolódik. Ez a "fejlesztés" jobb mint az eredti, hogyan tudom visszacsinálni hogy ne 1 támadást üssön vissza hanem varázspajzsként működjön?2015. márc. 30. 21:35
1/3 anonim válasza:
Nm ártana elolvasni, amit a játék kiír...A tutorial részen megtalálod a megoldást.
2/3 A kérdező kommentje:
Nemtudom hogy pontosan mire gondoltál azt irja, higy továbbfejlesztettem a Quen jelet ezért 10% esély van arra hogy a támadó lángba borul. De még mindig nemtudom hogyan csináljak ebből az 1 támadástvisszaverő valamiből Quenn-t.
2015. márc. 30. 23:41
3/3 anonim válasza:
Sosem értettem, miért jó rpg-vel játszani, ha fingja nincs az embernek hozzá. Nézz utána, mi az a summer's crown. A játék is írja, meg a google is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!