Barti Róbert kérdése:
19eves srác vagyok bet 365 szeretnék játszani de nem tudok kártyát csinálni mert nincs. Munkaigazolasom hogy tudom ezt kikerulni ?
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 13:02
1/5 anonim válasza:
munkaigazolás? bemész a bankba és nyitsz egy számlát amihez igényelsz egy kártyát és kész.
2/5 A kérdező kommentje:
Bementem már a egy bankba és azt mondták mivel nem dolgozom így nem tudnak dombornyomott kártyát csinálni pedig csak ilyen kártyával lehet játszani
2015. márc. 29. 16:17
3/5 anonim válasza:
Menj be az otp-be és nyiss junior számlát. Én is azt használok.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem is van junior bankartyam de nekem azt mondták hogy azzal nem tudok játszani, te hogy tudsz vele játszani?
2015. márc. 29. 20:21
5/5 anonim válasza:
Miért ne tudnál? -.-
Annyira túlbonyolítod az egészet. Az egy sima kártya amit 25éves korig szinte bárki igényelhet. 18 év felett játszhatsz és kész. Simán befizetsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!