Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért laggol ennyire a Heroes...

Miért laggol ennyire a Heroes of The Storm?

Figyelt kérdés
Nem a nettel van baj. Fps laggom van . Ezek szerint gyenge a gépem de a többi játékot eléggé jól viszi ( Cs:Go,Lol) kb, ugyanaz a grafika mint a lol-é. Nem értem miabaj. Minden lowon van és a felbontás is . Valami megoldás? :(

2015. márc. 28. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:

"Nem a nettel van baj."

Ha lagol, akkor de.

2015. márc. 28. 18:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Az fps lagg az nem lagg ? Akkor úgyírom,hogy akadozik ...
2015. márc. 28. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:

ha a pinged jó (40-60 ms között), de az FPS (frame per second, képfrissítés) esik lefele (20-30 között mozog), akkor bizony gyenge a vas, cserélni kéne benne pár alkatrészt vagy az egészet.

Amúgy meg ez a legnagyobb hülyeség, amit írtál, "ugyanaz a grafika mint a lol-é." NEM a grafikai kinézet fogja meghatározni, milyen erős gép kell hozzá. Nyilván beleszámít, de nem a leglényegesebb. Fontosabb a játék kódolása, milyen folyamatokat futtat, ellenőriz és használ. Ezek sokkal inkább mérv adóak. Új játékról van szó, ahol komolyabb a háttér programozás tekintetében, mint egy LoL-nál, arról nem is beszélve, hogy rengeteg olyan felesleges kód lehet még a játékban, ami terheli a gépedet, de majd idővel kiszedik, egyszerűsítik, vagy átalakítják és gyengébb gép is elég lesz hozzá.

2015. márc. 29. 09:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Ahogy gondoltam ... gyenge a gép Köszi a választ! :)
2015. márc. 29. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem biztos,hogy a géped gyenge.

Hossza utána járás után ,és sok sok battlenet-es fórum olvasása után azt vettem észre,hogy nagyon sok emberpanaszkodik ,hogy killer pc setuppal fps droppjuk van egyfolytában még i7/titan setupp-al is.

Nekem is ez a problémám. (4gb ram hd 7700 ddr5 1gb vga/quad core 3.2khz cpu /80mb-os nettel)

2015. márc. 31. 00:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor azt jelenti,hogy van egy pár szemét a gépemen?
2015. márc. 31. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:

-.-''''

ezt azt jelenti,hogy nem biztos ,hogy a gépeddel van baj,lehetséges hogy mivel sok mindenkinek droppol az fps (és nem a gép miatt) ,hogy maga a blizzard hibája. (jelenleg bétában van a játék)

2015. ápr. 2. 16:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Kösz a választ :DD ;)
2015. ápr. 2. 21:45
 9/9 aeterna válasza:
én is erre keresem most a választ. tegnap telepítettem a gamet és egészen máig semmi baja nem volt az ég világon. gyönyörűen futott. erre ma elkezdte szépen fokozatosan az fps droppokat. először csak enyhe alig észrevehető beakadások jelentkeztek de most ott tartok h konkrét másodpercekre lefagy...-_- ugye mondanom sem kell h ez miért kva idegesítő. ami még érdekes h a gépemnek bírnia kell ezt a gamet. Nvidia Gtx 960M, 8gb ram, i7 proci. szóval igen. olvasom hogy ez még a béta idején is baj volt, de h még most is... megvolt ez a game korábban is nekem, de egy sokkal gyengébb konfigon. ezért nem is gondoltam h esetleg nem a gépemmel van a baj. most viszont már biztos h nem a géppel van a baj. vicc hogy már közepes beállítások mellet is ezt csinálja. mikor az elején a high-ot is röhögve vitte. ezért nem értem h akkot mi változott... na mind1 ha valaki esetleg tudja az írjon bátran!
2016. aug. 16. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!