Skyrim Fehér fiola?
A Mammoth Tusk Powder nálad van? Ez az egyik hozzávaló, de - ellenben a többi küldetéstárggyal - eldobható és lehet hogy leraktad valahova. Ez hiba a játékban.
Esetleg rakd fel a nem hivatalos skyrim patchet, az több száz ilyen hibát javít a játékban:
A telepítéshez a legutolsó patchelt skyrim-hez jó csak. Továbbá az oldalon a kiegészítőkhöz (DLC) is letölthető patch.
Hm, nahát, én is tölthetem le megint, még tavaly töltöttem le, de ez ami most letölthető már újabb, februárban jött ki.
Hát nem tudom, elvileg a nem hivatalos patch ezzel a küldetéssel kapcsolatos hibákat javítja. Pontosabban a 2.0.0 és az az utáni nem hivatalos patch javítja ezt a hibát, de ha régebbi nem hivatalos patched van... akkor töltsd le a legújabbat.
Esetleg próbáld ki, hozd elő konzolt (a ~ billentyűvel) és írd be hogy
setstage ms12b 60
Ez megint beállítja a küldetést arra a pontra hogy beszélned kell Quintussal. Talán ettől megjavul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!