Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen király és új játékot...

Milyen király és új játékot ajánlanátok PC-re?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
James Cameron's Avatar - The game
2010. febr. 17. 17:00
 2/11 Krisipoke ***** válasza:
55%

A movie game-ek általában suckolnak.

Amúgy bocss, de nem tudom, konzoljátékos vagyok.

2010. febr. 17. 17:13
 3/11 anonim ***** válasza:

Miért kell feltétlenül ÚJ játéknak lenni?

Töltsd le az X-com Ufo Defense-t, egy isteni játék. Garantálom hogy fel sem fogsz kelni a gép elől jó ideig.

(A második részét, a Terror from the Deep-et nem javaslom, mert az viszont egy fosadék lett)

2010. febr. 17. 17:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Attól fögg h milyen kategóriába.

Ha uj igazán jó FPS akarsz akkór (De ezek a 10000-15000 ft kategória):

CoD MW2

Bad Compaty 2 (de ez még msot jön csak ki)

Left 4 Dead 2 (bár ez szinte semmivel se jobb mint az 1)

Ha pedig kicsit régebbi de kívánló és olcsobb játékot akarsz szintén FPS mqfalyaban akkór az alyánlatom:

Cod 4

Cod 5

CS:Source

F.E.A.R 2

Left 4 dead

Ha pedig TPS mqfajt részesíted elQnyben:

Mass effect 1

Mass effect 2

Dead Space (2007 vége)

Dead space 2

Keresztapa 1,2 (bár ezek nem csak a lövöldözésrQl szólnak )

Ezek voltak az elmúlt 1-2 év remekmqvei FPS és TPS kategóriában. Gondolom ilyen típusba szeredted volna.

(FPS: belsQ nézetes lövöldözös TPS: külsQ nézetes lövöltözös)

Szivesen =)

2010. febr. 17. 17:31
 5/11 anonim válasza:
assassin's creed 2 ha le tod szedni vhonnan mert én még nem találtam az 1 is jó:D
2010. febr. 17. 17:32
 6/11 anonim ***** válasza:

17:31 jól összegyűjtötte, ezek az új és híresebb játékok, és általában nem ok nélkül híresek.

17:32

Mivel márciusban vagy áprilisban jelenik meg, kevés az esélye, hogy bárhonnan is le fogja tölteni.

2010. febr. 17. 20:14
 7/11 A kérdező kommentje:
2-ik.Már a nevében is benne van,hogy UFO.Rühellem az ilyen SCi-Fi fasságokat.(mass effect ,starcraft stb).Még a zombik haggyám,de legalább nem a jövőben játszódnak 1 tonnás stukkerekkel.Pl. nekem eddig a Resident evil 5 tetszett a legjobban.
2010. febr. 17. 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:
akkor próbáld ki a Max Payne 1-et vagy a 2-őt.nem feltétlenül új játékok, de lehet hogy ellennél velük.
2010. febr. 21. 21:12
 9/11 anonim válasza:
Szerintem jó játék a Manhunt(el lehet vele szórakozni)Devil May Cry 3,4 Hitman Blood Money Grand Theft Auto 4 Half Life 2 sorozat Silent Hill 2,3,4,5 Assassins Creed Alone in the Dark 5
2010. febr. 22. 11:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Jah ,a MAX PAYNE naon karaj game-ek.Csak már végigjátszottam őket ezerszer(főleg a 2-ik rész volt naon karaj).most a The Saboteur-t töltöm lefele.Az jó game?Nekem a gameplay tetszett.
2010. febr. 22. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!