Miért csinálja ezt az EA?
Figyelt kérdés
Van most a Fifa 15 ut-ben egy születésnapi bajnokság.Ezt játszottam online-ba,eljutottam a döntőig,de nem talált ellenfelet,és lefagyott a játék.Ki kellett lépnem.Mire visszaléptem az UT-be megint a nyolcaddöntőnél volt,mintha le sem játszottam volna meccset.Egyre többször csinál ilyeneket.2015. márc. 26. 21:44
1/1 anonim válasza:
mert csak a pénzedre pályáznak, azt pedig már megkapták. engem még decemberben bannoltak csak úgy, mert azt állították, hogy coint adtam el, pedig soha nem vettem és nem is adtam el. így ellopták tőlem ezt a bugos félkész játékot, amiért annyi pénzt fizettem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!