Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van egy nagyon régi Piko...

Van egy nagyon régi Piko Junior vasút készletem. De nincs hozzá égszíjjam. Hol lehet szerezni?

Figyelt kérdés
Bár kicsit leharcolt, de még működik. viszont pár éve elszakadt az ékszíjja, és nem tudom milyen kell rá. Ha valakinek van ilyenje, meg tudná mondani hol lehet hozzá szerezni? És milyen méretű kell hozzá? Itt egy kép: [link]

2015. márc. 26. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkoriban a KGST-ben igyekeztek mindent a lehető leg-költséghatékonyabban legyártani, így az az éKszíj valójában egy befőttes gumi volt, szóval neked sem kell túlbonyolítani, egy passzentos méretűvel pótolható.
2015. márc. 29. 18:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Egy befőttes gumi sem volt jó, viszont plasztik kesztyű kisújjából kivágott gyűrű remekül szuperált. (Utánanéztem a dolognak. Egy magyar fórumon találtam)
2015. ápr. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!