Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Japán Pc játékok?

Japán Pc játékok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudnátok nekem írni olyan pc játékot, ami Japánban játszódik és szép grafikájú? Nem Mortal Combat-ra gondolok. Szerepjátékos és a régi Japánban játszódik....

Lehet régebbi is. Olyan Devil may cry stílusú...

Nemrég láttam neten egy képet egy pc játékból és sajnos nem tudtamm utána nézni mi lehet a címe. A képen volt egy karakter piros ruhában karddal és egy japán falut láttam még a képen...szóval ha küldenétek nekem játék címeket amiket meg tudok nézni hátha megtalálnám azt a játékot :) Előre is köszönöm :)

2015. márc. 25. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Shadow Warrior talán a játék.
2015. márc. 25. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennyiből nehéz megmondani. Talán Onimusha, vagy a Way of the Samurai (bár az csak konzolos).
2015. márc. 25. 22:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Sajnos egyik sem az, de az Onimusha is tetszik majd lehet kipróbálom :)

Minden esetre még keresem, hátha megtalálom a játékoldalakon valahol..... :)

Viszont lenne még egy olyan, hogy a Final Fantasy XV már kijött Pc-re? Vagy még nem adták ki? Azt is jó lenne kipróbálni :)

És várom még a további játékcímeket is :D

2015. márc. 26. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Dynasty warriors 8.

Pcre a final fantasy 13 jött, de nem értem mi ez a nagy hűhó körülötte, a valkyrie chronicles sokkal jobb jrpg (jó, más stílusú jrpg de akkor is)

2015. ápr. 4. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!