Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb GTA rész?

Melyik a legjobb GTA rész?

Figyelt kérdés

Hello!

Most mindenki erőlteti ezt a GTA IV-et, hát megvettem, és nekem nagy csalódás volt. Pár nap alatt végigvittem, és utána hiába volt sok lehetőség, multiplayer, nagyon gyorsan meguntam. Talán két hetet játszottam vele összesen. Nem úgy, mint pl. a Vice City-vel, amit ma is bármikor előveszek egy végigjátszás, vagy akár csak egy kis szórakozás kedvéért, ha nem épp a szenzeciós hangulata miatt.

Tehát az én kedvencem a Vice City. És nektek?

2010. febr. 17. 13:22
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem a GTA V :) De mivel régebben kérdezted. mikor még nem volt GTA V, akkor nekem a legjobban a San Andreas tetszett.. Nem tudom, hogy azért-e mert azzal játszottam a legtöbbet a GTA részekből vagy csak azért mert az a legjobb. És most, 2014 nem rég kijött a GTA V még nem volt szerencsém vele játszani, persze ki szeretném próbálni de szerintem nem olyan jó mint a San Andreas, Vice City pont most van meg a GTA 4 EFLC 5 nap munka után.. Még meglátjuk milyen lesz. Nekem a GTA 4 is tetszik de azzal sajnos kevés időm volt játszani :/ Nekem akkor is az örök a SA!
2014. jan. 1. 19:40
 12/13 anonim ***** válasza:
San Andreas forever :)
2014. jún. 26. 13:58
 13/13 anonim ***** válasza:
GTA V!
2016. febr. 18. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!