Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Angol vadászgépek vs amerikai...

I.B.T. kérdése:

Angol vadászgépek vs amerikai vadászgépek, War Thunder?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy a War thunder nevű játékban melyik a hatékonyabb vadász:fF86f2 vagy a legjobb Meteor (nem tudom , hogy melyik a legjobb még nem játszottam egyikkel sem).

Az a helyzet, hogy az F86f25-ös nagyon nem jött be. Főleg az irányítása nem tetszett. Kicsit "furcsa" számomra. Még csak 1-2 fejlesztés van rajta és alig tudok vele ölni... Még egy Mig15bist is alig tudok lefordulni pedig már játszom egy ideje a játékkal... A flapsének a használata sem tetszik, ha a Mig15bisnél jól használom még egy f2-est simán le lehet fordulni.

Ti mennyire vagytok megelégedve a Meteor szériával?

Az F86f2-nek az irányítása jobb vagy a Meteornak?

A válaszokat köszönöm!

2015. márc. 23. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem War Thunder...

IL-2 Sturmovik-ban (Forgotten Battle és 1946) egyetlen egy típussal tudtam eredményesen repülni: BF-109. Több változata is szerepel a játékban, a Gustav széria a kedvencem. Alapvetően energiaharcra tervezték (vertikális azaz függőleges irányú harcra), így "fordulózi" nem nagyon érdemes vele, mert lassabb az ellenfelek repülőinél ilyen stílusú harcban, egyes gépek simán legyorsulják. Hogy értsd mire gondolok:

https://www.youtube.com/watch?v=G60fP6EPZIo

Támadások jelentős része a videóban mind magassági fölénnyel indul, leborítja a gépet és támad. ("Üss és fuss"). A támadás végén a zuhanás közben szerzett energiát azonnal emelkedésbe fordítja, hogy meglegyen a következő rácsapásra a magassági fölénye. Tulajdonképpen ezt kell ismételgetni. Ha jól programozták a War Thunder-t, akkor az az F86f25 szinte biztos, hogy energiaharcos repülőgép, amivel "bűn" forduló harcolni. Ahhoz nem gyorsul elég jól és úgy fordul mint egy pótos IFA a másik géphez képest.

2015. márc. 23. 21:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen , ez a problémám vele. Fordulóharcban szinte mindig veszítek.
2015. márc. 23. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Jetekkel nem lehet, vagy érdemes "dogfightolni", csak ilyen üss és fuss taktikával érdemes dolgozni.

Személy szernit én nem szeretek nagy tierben játszani, sokkal jobban szeretem a világháborús gépeket, így nincs is túl sok tapasztalatom jet gépekkel, csak egy pár némettel.

2015. márc. 23. 22:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát figyelj én durva sokat repültem RB-ben II. világháborús gépekkel és műr egy csöppet unom ezért is nyitok inkább a jetek felé.

A dogfightokhoz meg annyit, hogy azért nem lehet csak azt a technikát alkalmazni, hogy üss és fuss. Sokszor keveredem olyan helyzetbe (főleg cl13-mal), hogy fordulóharc lesz a vége, amiben persze vesztek. Mondjuk lehagyni nem nagyon tudom szóval.

2015. márc. 24. 07:29
 5/5 CptTomato ***** válasza:
100%
Nem sokat játszottam a warthunderrel jetekkel meg egyáltalán nem...de amikor játszok azén gépeimmel és tudom hogy nem nyerhetek meg egy dogfightot... valahogy sebességet gyűjtök megvárom hogy követ-e az ellen.... ha igen akkor nyíl egyenesen elindulok főlfelé mikor már közel van és leveszem a throttle-t 0-ra. amint elhúzott rommá lövöm de általában a pilotát hamarabb szedem ki... ez kb az esetek 60%-ban működik és a maradékban is csak kb 20% ban az én hibám ha nem sikerül.
2015. márc. 24. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!