R4m|30 kérdése:
Minecraft Force OP?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Nem ismertek Minecraft játékhoz Force OP hack programokat?Nem azért mert hackelni akarok csak egy haverom szivatására kéne:D Ha ismertek ilyen programokat kérlek irjátok le vagy linkeljétek el. Válaszokért előre is köszi!:)2015. márc. 22. 13:54
1/8 anonim válasza:
Nem ismerek, ha ismernék sem adnék. Meg amúgy is. OP-t hackelni már törvénysértés, úgy ahogy. Szándékos károkozásnak minősül, a szerver pedig magántulajdon a bérlő és a host részéről.
2/8 anonim válasza:
Azon gondolkoztam hogy írjam-e ki ide azt a privát üzenetet amiben kisebbségi módjára szidkozódtál? :3 hmmm. hmmmmmm. hmmmmmmmmm. Amúgy meg soha sem kapsz tőlünk ilyesmit, csaló kisebbségi :I
3/8 anonim válasza:
hát persze, mindig csak "ismerős szívatására" kellenek az ilyesmik. Te is igazán "jó barát" lehetsz, hogy ez számodra a szórakozás, feleslegesen kiszúrni a barátoddal. Gratulálok, te élettelen kriptaszökevény. Nem fogsz itt csalást kapni.
4/8 anonim válasza:
Köszönöm hogy megmondtad helyettem is, upvote :D
5/8 anonim válasza:
Nincs ilyen hack. Hülyeség, kamu az egész, de ha lenne akkor sem adnám meg.
6/8 anonim válasza:
nodus és hasonló társai
a wizardhaxről letöltheted
amit meg a youtubeon látsz azt felejtsd el mert egy nagy kamu
7/8 anonim válasza:
A force op és a nodus hogy függ össze? Meg alapból. Milyen hacker az aki képes feltörni egy szerver konzol kerneljét vagy akár az ftp-t? Még egy i7-es procival is mérhetetlen időbe tellene. Hetekbe, vagy hónapokba.
8/8 A kérdező kommentje:
Én csak ezért szeretném megszivatni mert ő is ugyanezt csinálta velem régen -.- de ha nem értitek meg akkor ne is irjatok ide választ se megjegyzést az egyetlen normális kommentelőnek köszönöm
2015. márc. 28. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!