A sims 3-hoz lehet frissítés nélkül új kiegészítőt telepíteni?
Sajnos, nem hiszem, hogy erre lenne mód. A kiegészítők telepítéskor automatikusan felrakná a frissítést is. Úgy tudom, a frissítés nélkül nem hibásan jelennének meg a tartalmak.
Esetleg másik telepítési sorrendet kipróbálhatsz, hátha beválik. Állítólag egyeseknek befolyásolja, ha nem a kiegészítők megjelenésének sorrendje szerint telepít.
Teljesen töröld le a Sims 3-mat (a mentéseidről csinálj azért biztonsági mentést, természetesen), először, ha fenn van.
Ha megteheted (van elég helyed, stb.), telepítsd a C-re az alapjátékot legalább. Az alapjáték telepítése után frissítsd az indítópanelről, teljesen. Ezután telepítsd a Leszáll az éj-t, majd megint indítópanel, frissítés. Majd így tovább, sorrendben, minden kiegészítő telepítése után eljátszva ezt. A megjelenési sorrend szerint: Leszáll az éj, Nemzedékek, Vár a színpad, Évszakok, Egyetemi évek.
Egyébként, így utólag olvasom, hogy mindegyik kiegészítőt nem bírja el a géped, ha fel vannak telepítve egyszerre. Sajnos, ez erősebb gépekre is jellemző egyébként, néhány kieg. telepítése után a játék egyszerűen meghülyül. Mindenesetre, amit leírtam, már ott hagyom, a megjelenési sorrendes telepítősdi még hasznára válhat valakinek.
! Egyébiránt, azt is megpróbálhatod, hogy az alapjáték telepítése után külön, manuálisan felteszed a legfrissebb super patch-et (1.67). [link]
És csak ezután telepíted az Egyetemi éveket.
Jobb ötletem, sajnos, nincs.
Nagyon szerettem a Sims 3-mat, de sajnos játszhatatlanul optimalizálatlan, pláne ha fenn vannak a frissítések és néhány kiegészítő, még erős gépen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!