Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi az Ability Power és az...

Mi az Ability Power és az Attack Damage?

Figyelt kérdés
Már egy ideje League Of Legendsezek,de még mindig nemtudom mi az az Ap és az Ad...Rúnákat már akarom összerakni,de nem tudom hogy melyik rúna az ap és menyik az ad.Segitsetek Pls..

2015. márc. 20. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Erre csak annyit mondok, hogy tanulj angolul,mert ez a szint már szánalmas. 20lvl az sok játékkal is kb 3-4hét, ha ennyi logika nincs benned akkor talán a fordítás segít.

Elrontották a játékot evvel a magyar nyelvvel,mert így még könnyebb a tudatlanoknak.

2015. márc. 20. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Arcom leteszem az asztalra.

Mit akarsz te a rúnákkal? Rúnát csak 21-es szinttől éri meg, mivel akkor tudod megvenni a tier 3-asokat, azok a legjobbak, tier 1-2-t meg egyáltalán nem éri meg.

Ha meg már tényleg közelítesz 21es szinthez, annyi nem volt benned, hogy ne a szánalmas magyar fordítottad használjad hanem átállítsd angolra, így legalább ragadna valami minimális nyelvismeret rád?

Mivel ilyen degradált vagy, hogy se google fordító se nyelv átállítás nem megy, elmondom, az attack damage a támadáó erő, vagyis ha alap ütéssel vered a népet. Skillek (remélem legalább ezt érted) az bónusz ad színe narancssárga. Pl caitlyn ulti 300 (+150) az a +150 narancs színű. Ezt az erőt növelő tárgyak pl az infinity edge vagy Bloodthrister, nem fogom magyarul leírni, majd kikeresed magadnak.

Az ability power vagy ap meg a képességekből sebző varázs támadó erőt jelenti. Ennek halvány zöld színe van, ha mellé fontos a mana is akkor világos kék (pl ryze képességei). Ilyen a legtöbb mides, tárgyak: Rabadon Deathcap, Zhonya's Hourglass meg a többi.

2015. márc. 21. 08:05
 3/6 anonim válasza:
A varázserő anno a mágusoknak jó mint pl katarina,ryze stb Az atack damege vagyis a fizkai sebzés az inkább a harcosok,ADC-nak stb. vagyis mindenkinek akinek nem kell AP
2015. márc. 23. 15:00
 4/6 A kérdező kommentje:
2.ik kommentelő,akarnám mondani hogy 30as szintű vagyok...És persze,nem azé vagyok ilyen "tudatlan" Egy az hogy lány vagyok,2 hogy szerbiai vagyok és szerbet tanulok gyakrabban és anolt csak hetente 2-ször...
2015. márc. 26. 09:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Meg emígy sose állítottam át magyar nyelvre,de hadjuk... -.-" már a 3.ik válaszoló értelmes kommentot írt..
2015. márc. 26. 09:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem állítottad át magyarra akkor meg szimplán ....... vagy,mert azt se nézed milyen itemeket veszel a karakterednek. Elnézést, hogy ilyen válaszokat küldtünk, csak nem értem, hogy élhetik túl az ilyen emberek ezt a világot.
2015. márc. 26. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!