Coldmaster007 kérdése:
Boom Beach-re valaki diamod hacket tud?
Figyelt kérdés
#k-u-v-a
2015. márc. 18. 23:10
1/2 anonim válasza:
Továbbra sem létezik mikrotranzakciós csalás egyetlen androidos, folyamatos internetkapcsolatot igénylő játékhoz sem. Az adatokat nem a mobilod menti el, hanem a szerver, ezért lehet e-mailhez kötni a játékokat és új készülék esetén nem kell előröl kezdeni.
Röviden, nem fogsz működő csalást találni hozzá.
2/2 anonim válasza:
Figyu haver,a megadott válasz helyes,de azt a részét azért vitatnám a megfigyelésének, hogy te nem tudod majd soha meghackelni a Boom Beach-et,hisz én már csak tudom, mert magam is törtem már fel adatokat olyan szoftverekkel, amikről nem is gondolnád, hogy hackelésre is alkalmasak . Szóval végy egy crackert (olyan hackert, aki „gonosz” célokra használja a tudását) ismerkedj meg vele, tanuld el amit tud,szervezz egy csapatot, tanítsd meg őket is a tudományodra és voilá ! Bármit elérhetsz, amit csak akarsz . Nekem bevált ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!