Minecraftban miért szemcsés, zavart, homályos a a kép, ha távolra nézek? (Bővebben lent. )
Nem tudom hogy mitől van, vagy mit kéne beállítani hogy ez megszünjön, de már rengetegszer állítgattam mindent és nem szűnik meg ez a jelenség. Ez a jelenség (mint a címben írtam) hogyha távolra nézek akkor elmosódott, szemcsés, csíkozott a kép. (Lényeg hogy nagyon csúnya.) Elsőnek Gondoltam FPS baja van, de mikor Korlátranra vettem az FPS-t kiderült, hogy mégsem.
Kérem segítsetek!
A válaszokat előre is kőszönöm! :)
Nem tudtam videót csinálni, mert nem volt időm! Lényegében ha mozgás közben távolra nézek, akkor a blokkok ilyen szemcsés, csíkos szerűen összemosódnak és vibrálnak ezek a csíkok (ahogy mozgok). Mintha nem lenne élsimítás, de én már ezt is bekapcsoltam (OpenGl) és mégsem szünt meg.
Részletesebben nem tudom elmagyarázni, az boztos, hogy egy fura, elmagyarázhatatlan jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!