Valami steames "pénzszerzési" technika?
Sziasztok.
a fenti kérdést kifejtem egy kicsit.
Olyan technikát keresek amivel (könnyen) gyorsan lehet profitálni, mindezt steames ( team fortress 2-es kereten belül).
Legtöbb cuccom tf2-ben van és úgy gondolom, hogy biztos van valami "metódus" amivel, ha hosszú időn át, de lehet profitálni.
tf 2-vel pont, hogy annyira nem tudsz profitálni. Amiben sok pénz van, az a CS:Go skinek.
Lásd, én vagy 30 euroért vettem kulcsokat, már nyitottam egy 100 euros kést. A ládákat szereztem versengőn, könnyeden, illetve barátok hozzám vágták (6-7 cent, nem egy eget rengető érték), így ez ingyen volt.
De vannak durva skinek, főleg a kés skinek, sok 3-400 euroért megy el (és igen, megveszik). Szóval ott hamarabb meggazdagszol. A skineket el is adhatod olcsóbbért, vagy ha sok fehér skint nyertél, azt be tudod olvasztani sötét kékre, abból világos kék, abból lila, abból pink, abból piros (10-ért 1 nagyobb rangban lévőt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!