Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Sims 3 házi kedvencekbe mik...

A Sims 3 házi kedvencekbe mik az újdonságok?

Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy vannak benne állatok és új cuccok. Mert nekem ez a kiegészítő nagyon tetszik ezért tudni szeretném mire számítsak.

2015. márc. 17. 14:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Macska, kutya és ló. Tálat, fekvőhelyek, istállók hozzájuk. Új fogható rovarok és kis élőlények. Unikornis(!), van varázserejük, amit használhatsz ha házikedvenccé fogadod őket.

Szerintem nem túl jó kiegészítő.. Inkább az Előre a jövőbe, a szigetvilág és a természetfeletti erőket szeretem.

2015. márc. 17. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
aki szereti a kutyát, cicát, lovat, annak JÓ és ALAP kiegészítő
2015. márc. 17. 17:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.;) Én szeretem az állatokat, meg már régóta szeretném ezt a kiegészítőt. És kérhetek még egy kiegészítőt, akkor lehet amiket ajánlottál első válaszoló. És melyiket ajánlanád a 3 közül legjobban? ;)
2015. márc. 17. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem a Természetfeletti erők tetszik a legjobban. Már játszottam vele, de azóta újra lett telepítve a gépem, most rakom fel az alapjátékot, aztán ezt a kiegészítőt. És plusz letöltöm hozzá a Sims 3 Plants vs. Zombies Tartalomcsomagot is.

Azért jó ez a kiegészítő, mert teljesen(!) más hangulatot ad a játéknak. A Házikedvencek kiegészítő viszont csak hozzáadja az állatokat és kiegészítőjüket, mint egy tartalomcsomag. Ha szereted a misztikus dolgokat, főképp ajánlom. És lehetsz emberrel, tündérrel, boszorkánnyal, vérfarkassal, vámpírral és zombival. (Lehet, hogy 1-et ki is hagytam. :D) Készíthetsz bájitalokat is, elég sokfélét.

A 2. kedvencem a Szigetvilág, mert az is jócskán megváltoztatja a hangulatot.

2015. márc. 17. 19:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, remélem minél többet kapok.:D
2015. márc. 17. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:

4. (Előző) válaszadó vagyok.

A Szigetvilágban az a jó, hogy teljesen új a térkép, és vannak külön szigetek, amik között lehet motorcsónakkal vagy azzal a vízimotorral(?) közlekedni. És vannak vízen úszó házak(!), amik nagyon jók. Tiszta luxus, és tudsz hajózni házzal együtt. Van kb. 10 búvárhely, ahol lehet búvárkodni (ha elég magas a búvár jártasságod). Vannak sellők, és te is lehetsz az, ha beszélsz egy sellővel és kérsz tőle sellőhínárt(?). A búvárhelyeken vannak kincsek, és barlangok, amik egy másik helyre juttatnak. Sok új gyűjthető cucc van. Ez is jó kiegészítő.

Az Előre a jövőbe az is jó. Nagyon jó. Talán jobb, mint a szigetvilág.

Ezekkel a kiegészítőkkel játszottam: Világ körül, Házikedvencek, Természetfeletti erők, Évszakok, Egyetemi évek, Szigetvilág, Előre a jövőbe.

Sorrendben melyikek jobbak:

1. Természetfeletti erők

2. Előre a jövőbe

3. Szigetvilág

4. Világ körül

5. Évszakok

6. Házikedvencek

7. Egyetemi évek

Nem játszottam: Álomállások, Leszáll az éj, Nemzedékek, Vár a színpad.

Szóval a Természetfeletti erőket, az Előre a jövőbe-t, és a Szigetvilágot ajánlom. Jó szórakozást! :)

(Ha van bármi kérdésed van/lesz a telepítéssel, a kiegészítőkkel, az alapjátékkal vagy bármi másról a játékkal kapcsolatban, akkor írj nekem privátban. Szakértő vagyok a témában. :D :)

2015. márc. 17. 20:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi, már egy fél éve játszom, de még vannak kérdéseim a játékkal kapcsolatban úgy, hogy majd írok privibe neked.;)

Megvan:Évszakok,Világ körül(és már a múlt héten megrendeltük a házi kedvenceket).

2015. márc. 18. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Oké. :D
2015. márc. 18. 17:17
 9/10 anonim ***** válasza:
A Házi kedvenc szerintem alap. Anélkül élvezhetetlen a játék. Valahogy engem már szinte zavar, ha nem téblábol a házamban néhány állat...
2015. márc. 19. 18:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ;).
2015. márc. 19. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!