A Sims 3 házi kedvencekbe mik az újdonságok?
Macska, kutya és ló. Tálat, fekvőhelyek, istállók hozzájuk. Új fogható rovarok és kis élőlények. Unikornis(!), van varázserejük, amit használhatsz ha házikedvenccé fogadod őket.
Szerintem nem túl jó kiegészítő.. Inkább az Előre a jövőbe, a szigetvilág és a természetfeletti erőket szeretem.
Nekem a Természetfeletti erők tetszik a legjobban. Már játszottam vele, de azóta újra lett telepítve a gépem, most rakom fel az alapjátékot, aztán ezt a kiegészítőt. És plusz letöltöm hozzá a Sims 3 Plants vs. Zombies Tartalomcsomagot is.
Azért jó ez a kiegészítő, mert teljesen(!) más hangulatot ad a játéknak. A Házikedvencek kiegészítő viszont csak hozzáadja az állatokat és kiegészítőjüket, mint egy tartalomcsomag. Ha szereted a misztikus dolgokat, főképp ajánlom. És lehetsz emberrel, tündérrel, boszorkánnyal, vérfarkassal, vámpírral és zombival. (Lehet, hogy 1-et ki is hagytam. :D) Készíthetsz bájitalokat is, elég sokfélét.
A 2. kedvencem a Szigetvilág, mert az is jócskán megváltoztatja a hangulatot.
4. (Előző) válaszadó vagyok.
A Szigetvilágban az a jó, hogy teljesen új a térkép, és vannak külön szigetek, amik között lehet motorcsónakkal vagy azzal a vízimotorral(?) közlekedni. És vannak vízen úszó házak(!), amik nagyon jók. Tiszta luxus, és tudsz hajózni házzal együtt. Van kb. 10 búvárhely, ahol lehet búvárkodni (ha elég magas a búvár jártasságod). Vannak sellők, és te is lehetsz az, ha beszélsz egy sellővel és kérsz tőle sellőhínárt(?). A búvárhelyeken vannak kincsek, és barlangok, amik egy másik helyre juttatnak. Sok új gyűjthető cucc van. Ez is jó kiegészítő.
Az Előre a jövőbe az is jó. Nagyon jó. Talán jobb, mint a szigetvilág.
Ezekkel a kiegészítőkkel játszottam: Világ körül, Házikedvencek, Természetfeletti erők, Évszakok, Egyetemi évek, Szigetvilág, Előre a jövőbe.
Sorrendben melyikek jobbak:
1. Természetfeletti erők
2. Előre a jövőbe
3. Szigetvilág
4. Világ körül
5. Évszakok
6. Házikedvencek
7. Egyetemi évek
Nem játszottam: Álomállások, Leszáll az éj, Nemzedékek, Vár a színpad.
Szóval a Természetfeletti erőket, az Előre a jövőbe-t, és a Szigetvilágot ajánlom. Jó szórakozást! :)
(Ha van bármi kérdésed van/lesz a telepítéssel, a kiegészítőkkel, az alapjátékkal vagy bármi másról a játékkal kapcsolatban, akkor írj nekem privátban. Szakértő vagyok a témában. :D :)
Köszi, már egy fél éve játszom, de még vannak kérdéseim a játékkal kapcsolatban úgy, hogy majd írok privibe neked.;)
Megvan:Évszakok,Világ körül(és már a múlt héten megrendeltük a házi kedvenceket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!